Persbericht FLOW 08-10-10
--------------------------------------------------------------------------------------
Een groep gevestigde en jonge ontwerpers creëren het gevoel van beweging en stroming. Een expositie met nieuw werk en een selectie van gerenommeerd werk. Allemaal vanuit dezelfde gedachte: het creëren van een gevoel, het verbeelden van een persoonlijke visie op FLOW. Met ontwerpers vanuit verschillende achtergronden en verschillende disciplines ontstaat zo een verrassende verzameling aan concepten en objecten.

Dit is Flow. Met nieuw werk en gerenommeerd werk. Met werk dat beweegt en transformeert of werk met een statisch karakter. Analyserend en suggestief. Hier liggen studies en eindproducten naast elkaar. Uitgangspunt naast eindresultaat. Een totaalbeleving vol tegenstellingen.

Ervaar Flow. Een perpetuum mobile die voortdurend beweegt op de energie van creativiteit. Het thema Flow biedt een inspiratiebron vol ideeën. Ontwerpers presenteren ieder hun eigen visie, op vloeien en vervagen, stromen en stuwen. Vanuit verschillende achtergronden, vanuit verschillende disciplines. Zo ontstaat een verrassende verzameling aan concepten en objecten. De één ingetogen, de ander uitbundig. De één verhalend, de ander schetsend. Maar allemaal vanuit dezelfde gedachte: het creëren van een gevoel, het verbeelden van een persoonlijke visie op flow.

Geniet van Flow. Flow is niet zomaar een expositie. Het is meer. Flow nodigt uit om mee te doen. Om niet alleen te zien, maar zelf te beleven en zelf te ervaren. Om toch nog even te blijven, of gewoon nog eens terug te komen. Word enthousiast, kom in beweging en vind je eigen flow.

Wanneer: 23-31 oktober 2010 (tijdens Dutch Design Week)
Dagelijks 12H - 18H, Vrijdag 12H - 20H
Opening: Zondag 24 oktober 17H-21H
Waar: Klokgebouw 127, 4de etage 5617 AB Eindhoven
Wie: JOSEF BLERSCH(NL), GIJS VAN BON(NL), FRANCK CHRISTEN(BE/FR), SUZANNE FISCHER(NL), FRANKE ELSHOUT (ISM BART JEROEN VAN OVERVELD & KEVIN SMITS)(NL), STUDIO GLITHERO(UK/NL), KEUKENCONFESSIES(NL), MAARTEN KOLK & GUUS KUSTERS(NL), KATRIN KORFMANN(DE), MANDER LIEFTING(NL), RAW COLOR (ISM STUDIO WATT & BART VAN DER LINDEN)(DE/NL), MARIA ROOSEN(NL), ILKE THEEUWES(NL), DRIES VAN WAGENBERG(NL)

Noot voor de redactie
Mogelijk heeft u meer vragen. Het spreekt voor zich dat wij graag tijd vrij maken om u meer te vertellen over Flow. U kunt contact opnemen met Christoph Brach:info@rawcolor.nl

29_f54r101011pressrelease600px.jpg